網際論壇 - 恐怖 / 靈異專區 - 鬼話連篇 - [轉帖]巴 士 长 发 女 仔
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 幫助

免費線上小說
動漫分類 : 最新上架熱門連載全本小說最新上架玄幻奇幻都市言情武俠仙俠軍事歷史網游競技科幻靈異 ... 更多小說

作者:
標題: [轉帖]巴 士 长 发 女 仔 上一主題 | 下一主題
  阿忠
  管理版主 

積分 84165
  發文 14126
  註冊 2005-8-31
  來自 竹棧
  狀態 離線
#1  [轉帖]巴 士 长 发 女 仔

这 个 故 事 是 我 的 朋 友 告 诉 我 知 道 的 , 我 认 为 几 恐 怖 !

话 说 某 一 天 有 一 个 男 仔 座 巴 士 , 佢 座 楼 上 的 座 位 , 一 上 到 去 佢 已 经 睇 到 有 个 女 仔 座 佢 前 面 , 个 女 仔 系 长 头 发 的 , 所 以 块 面 已 经 被 o的 头 发 掩 盖 住 , 基 本 上 都 睇 唔 到 佢 乜 样 !个 男 仔 觉 得 个 女 仔 个 背 影 好 靓 , 就 系 咁 就 被 个 女 仔 吸 引 住 。 如 是 者 。 好 多 日 都 见 到 佢 , 咁 个 男 仔 就 忍 唔 住 , 跟 随 个 女 仔 回 家 , 想 睇 清 楚 佢 个 靓 样 , 但 系 唔 可 以 俾 个 女 仔 发 现 !咁 某 日 佢 佢 就 下 定 决 心 跟 踪 佢 啦 !

点 知 道 跟 得 唔 够 贴 , 见 唔 到 个 女 仔 , 但 系 就 发 现 到 佢 住 边 到 。 原 来 个 女 仔 住 既 系 一 间 House, 好 似 外 国 果 o的 屋 咁 , 好 大 好 靓 。 个 男 仔 就 行 埋 去 个 防 盗 眼 到 望 入 屋 , 睇 下 个 女 仔 起 到 做 乜 。 点 知 道 一 望 入 去 系 乜 都 见 唔 到 , 只 系 乜 都 系 红 色 !!望 左 好 多 次 , 答 案 都 系 红 色 。 咁 佢 就 念 住 走 啦 , 当 佢 走 既 时 候 。 有 个 住 在 旁 边 屋 的 伯 伯 便 说 :这 个 女 孩 的 某 一 只 眼 是 全红 色 的 , 很 恐 怖 的 。 屋 子 是 黑 色 的 !

那 幺 为 什 幺 男 孩 看 进 去 的 时 候 只 看 见 红 色 ?是 自 己 眼 花 .......

还 是 有 人 已 经 发 现 了 佢 o既 行 踪 ??

2005-9-11 04:53 PM
查看資料  發短消息   編輯文章  引用回覆
  n09108
  高級會員 
  速之星

積分 8425
  發文 1285
  註冊 2005-9-7
  來自 夢的世界
  狀態 離線

感謝分享ㄛ

2005-9-15 11:21 AM
查看資料  發送郵件  發短消息   編輯文章  引用回覆
  紅色金萱酒
  管理版主 
  金萱酒酒館-酒主

積分 11959
  發文 729
  註冊 2005-8-31
  來自 亞利安星球之愛琴海
  狀態 離線

阿忠~~~金萱酒永遠支持~您~~加油~~我鬼故事看不完啦~~上班不無聊說~哈哈

2005-9-19 11:42 PM
  桐桐
  榮譽會員 
  原來...網路玩久了也會膩...

積分 62756
  發文 1507
  註冊 2005-9-1
  來自 下不到請殘念!!
  狀態 離線

吞哥~~你真的把皇龍紀當無間道來演...
2005-10-23 08:39 PM
  lonrypz
  金卡會員 

積分 28486
  發文 1607
  註冊 2005-9-7
  狀態 離線

謝謝分享!!

2006-3-5 09:08 PM

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題