網際論壇 - 男女私房話語 - [兩性][性愛]令女人潮吹的教學(有圖教學)
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 幫助

免費線上小說
動漫分類 : 最新上架熱門連載全本小說最新上架玄幻奇幻都市言情武俠仙俠軍事歷史網游競技科幻靈異 ... 更多小說

<<  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]  ... [12] >>
作者:
標題: [兩性][性愛]令女人潮吹的教學(有圖教學) 上一主題 | 下一主題
  k973131
  資深會員 

積分 3154
  發文 84
  註冊 2006-5-15
  狀態 離線
#1  [兩性][性愛]令女人潮吹的教學(有圖教學)

令女人潮吹(射水-Squirt)的教學,100% work! (有圖教學)[6P]   

首先講左開頭先。潮吹 (squirt) 係女性其中一種高潮既方法。
這招係 for 有一定性經驗既人,如果我講既野你地唔識做,讀多 d 書,睇多 d 四仔先再試。
有一樣野要保充,全世界女人,只有 2% 既女人係可以自己潮吹 (經高潮三大辦法)。
但係我所教既,係可以用係 100% 既女性身上。其實這種潮吹既方法唔係好多人知,
我敢講得小過 1% 既男人知點做。潮吹射出來既,唔係尿,加上出水既位置唔一樣,
如果你覺實得核突就唔好睇。

潮吹係算高境界,你唔中意可能係你經驗尚淺。女人高潮有三個辦法,
但係唔會每個女人都可以三樣都得:靠刺激陰部上的一垃野,可以用手或口,最常用既方式。
2) 當做愛的時後,靠陰徑同陰部抽插而取得高潮。
第三種,就係我要講既方法,係利用 G 點,用適量既力度刺激,做得好會有潮吹效果/
4) 最高境界,利用第三種方法,配合全身穴位按摩,可達到更高的高潮境界,
識既人係小之有小,我本人都未可以做到,係最高級技巧!
第四個辦法我唔話係高潮辦法係因為好難做,係真係好高手先做得到,
如果我達到個境界時會長細為大家分享。其實如果做得好,一開始,
唔使四秒就以經開始潮吹。但係我會係這個教學教多小小方法係可以令潮吹率高
註: 我用photoshop 做既,應該會宜明 d 啦

潮吹方法
將女性躺在床上,面向上。最好預備毛巾,鋪在女性下體位置。(因為真係會全床都濕晒)
用方法令她下體開始濕透 (KY,手,口,自己簡)
以右手用力既人 RIGHT HANDED - 坐在女性右邊身旁,人大慨係胸部至陰責位 (總知隻手可以點到個陰術得啦

放右手中指同無名指入陰部,註意,一定要中指同無名指,開頭唔關係會唔就手,練下就得啦

第二隻手指同尾指向下,有 d 似 sailormoon 個手勢

放左手在女性陰毛,即三國型的那個地方上去(肚下面),用手力輕輕壓下。

右手中指同無名指係向上,即三國毛方向。用輕力,左手手指同陰保內右手手指應該差唔多點到.

兩隻手之間應該感覺到有舊軟淋淋既波。用右手的中指同無名指輕輕按摩那個部位
做到個女性開始覺得好有 feel,或開始好濕,又或者 2-5 分鐘。之後。。。用快而大力,將中指同無名指向 "上" 同 "下" 狂按落那個部位(可以用手腕同手脾來幫助上下都得,即係其實好大動作下架),左手可以幫手做定位。

註意係上同下,唔係出同入。中指同無名指力要夠,唔夠力就要練。記得剪指甲,如果唔係拒會好痛。

手勢其實就好似 spiderman 射網個手勢一樣

力度岩,準度岩的話,4 秒鐘來就會 feel 到有水出,不停繼續就會越出越多

如果無野出,跟著個圖去按摩,令到那塊肌肉鬆弛,再去返 step 4 繼續

[ Last edited by 紅色金萱酒 on 2006-8-8 at 11:55 PM ]

2006-7-28 09:34 PM
查看資料  發短消息   編輯文章  引用回覆
  nsxf50
  一般會員 

積分 261
  發文 24
  註冊 2006-7-16
  狀態 離線

真的是教學詳細呀..連圖都做出來了
謝謝囉

2006-7-29 03:56 AM
查看資料  發送郵件  發短消息   編輯文章  引用回覆
  0952g
  VIP會員 

積分 3074
  發文 117
  註冊 2005-10-14
  狀態 離線

對呀
真是詳細呀
辛苦了大大

2006-7-29 01:50 PM
  juoker
  中級會員 

積分 703
  發文 115
  註冊 2006-6-13
  狀態 離線

大大你真的是"性"情中人,
實在太神了,
受小弟一拜 .....

2006-7-29 10:48 PM
  mig29
  進階會員 

積分 2517
  發文 610
  註冊 2006-7-11
  狀態 離線

那也得女方接受才行,碰到保守的,也無輒囉。

2006-7-30 01:57 AM
  popoka
  基本會員 

積分 143
  發文 19
  註冊 2006-5-19
  狀態 離線

大大太強了
圖文並冒
等毀去試試

2006-7-30 10:56 PM
  JKING001
  基本會員 

積分 6
  發文 1
  註冊 2006-7-30
  狀態 離線

圖文並冒
等毀去試試

2006-7-31 10:41 AM
  mula001
  一般會員 

積分 432
  發文 64
  註冊 2006-4-13
  狀態 離線

真是利害簡單又明潦

2006-7-31 04:57 PM
  wensan
  基本會員 

積分 40
  發文 2
  註冊 2006-7-13
  狀態 離線

真是利害,還有圖片教學...
受益良多啊

2006-7-31 10:39 PM
  sun2268
  一般會員 

積分 477
  發文 59
  註冊 2006-7-3
  狀態 離線

真專業,佩服佩服,加油繼續推,頂呵。

2006-8-1 05:48 AM
  skatevaca
  資深會員 

積分 4917
  發文 659
  註冊 2006-2-5
  狀態 離線

大大你真的是"性"情中人,
實在太神了,
受小弟一拜 .....

2006-8-1 06:32 AM
  pmqlcm
  一般會員 

積分 446
  發文 14
  註冊 2006-5-30
  狀態 離線

真是太经典了

2006-8-1 12:55 PM
  mg691022
  一般會員 

積分 270
  發文 13
  註冊 2006-1-15
  來自 桃園
  狀態 離線

真是利害,還有圖片教學...

2006-8-1 09:38 PM
  hank10
  一般會員 

積分 330
  發文 19
  註冊 2006-4-9
  狀態 離線

謝謝大大的無私分享

2006-8-1 10:26 PM
  老闆
  一般會員 

積分 517
  發文 106
  註冊 2006-5-11
  狀態 離線

果然利害感謝分享

2006-8-3 06:25 PM
  sheyu
  一般會員 

積分 256
  發文 6
  註冊 2006-7-16
  狀態 離線
#16  果然

感謝大大分享~~~繼續推推推

2006-8-4 12:29 AM
  laulau
  一般會員 

積分 209
  發文 28
  註冊 2006-2-13
  狀態 離線

太好了,每個人都要學

2006-8-4 05:47 PM
  m23572
  基本會員 

積分 39
  發文 3
  註冊 2006-6-29
  狀態 離線

果然利害感謝分享

2006-8-4 08:23 PM
  family190
  一般會員 

積分 369
  發文 35
  註冊 2006-7-31
  狀態 離線

如果能找真人來示範,那幹好

2006-8-5 07:54 AM
  kiaa6767
  基本會員 

積分 196
  發文 6
  註冊 2006-6-20
  狀態 離線

見此文章!勝讀萬卷書.感謝大哥喔!

2006-8-10 07:49 AM
<<  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]  ... [12] >>

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題

論壇跳轉選單: